Always the highest quality Order before 12h, shipped tomorrow In-house production We understand your needs

About Ferucom

Ferucom is een familiebedrijf uit het Friese plaatsje Stiens, in 2008 opgericht door Lubbert Tilma. Sinds 2021 is zijn zoon Pier Tilma, samen met zijn vrouw Anna Tilma-de Vries, de trotse eigenaar van Ferucom.

Lubbert, van origine zelf akkerbouwer, startte in 1995 met de verkoop van axiaalrollen aan zijn collega-boeren. Hij merkte namelijk dat sommige onderdelen voor zijn machines moeilijk te krijgen of erg duur waren. Door de onderdelen zelf in te kopen, waren ze qua prijs en levertijd veel voordeliger. Maar wel van dezelfde sterke kwaliteit als die van de fabrikant. Daarom klopten steeds meer collega-boeren bij Lubbert aan voor onderdelen. Vanuit daar is Ferucom ontstaan. Zoals Lubbert het zelf zegt: ‘een uitgegroeide hobby’.

Inmiddels zijn we zowel producent als leverancier van rubber- of polyurethaanproducten en hebben Pier en Anna het bedrijf overgenomen. De volledige aandacht ligt op de productie en verkoop van axiaal- en PU-spiraalrollen en zeefbanden. We gebruiken onze kennis en jarenlange ervaring in de maakindustrie graag om onze klanten te voorzien van goed advies en scherp geprijsde onderdelen. 

Ons doel  
Wij hebben maar één missie: 

Het ontzorgen van de klant dankzij onze jarenlange expertise en veelzijdige aanbod. 

Dit doel vervullen we op twee manieren: 

  1. Als betrouwbare OEM-producent van polyurethaan producten maken we onder andere spiraalrollen voor machinefabrikanten in binnen- en buitenland.    
  1. Als totaalleverancier leveren we onder andere axiaalrollen, loofrollen, zeefbanden, PU-spiraalrollen, ondersteuningsrollen, aandrijfwielen en keerwielen.  

Je kunt bij Ferucom vertrouwen op onze jarenlange ervaring, expertise en vakmanschap. Bekijk ons aanbod om direct het juiste product te bestellen of neem contact met ons op als je verder nog vragen hebt of op zoek bent naar een product op maat.

+31 (0)58 257 2390

Do you have a question, or you can´t figure it out? We are here for you! Ask your question via WhatsApp Or send an e-mail