Expert in maatwerk-productie Jarenlange ervaring PU-productie in huis Persoonlijk contact

Axiaalrollen voor Kverneland machines bestel je eenvoudig online

Onmisbare onderdelen voor je Kverneland machine zijn soms moeilijk te krijgen. Door bijvoorbeeld hoge kosten en slecht contact met verkopers. Axiaalrollen die passen op Kverneland machines bestel je daarom tegenwoordig eenvoudig online bij Ferucom.

Ons familiebedrijf is gestart op het land en snapt dat je niet altijd lang kunt wachten. Daarom hebben wij rollen voor de meeste merken altijd op voorraad en snel bij jou geleverd.

Gladde axiaalrollen voor Kverneland

Axiaalrollen met spiraal voor Kverneland

Nieuw! Stel nu eenvoudig je eigen zeefband samen

Op zoek naar een zeefband passend bij jouw merk? Met onze speciale online configurator stel je deze eenvoudig samen. Kies bijvoorbeeld specifieke staaltypes of spijlbekleding. Zo bestel je altijd de perfecte zeefband waarmee je snel weer aan het werk kunt. Direct uit voorraad leverbaar of speciaal voor jou geproduceerd. 

pier tilma expert van ferucom

Liever eerst even bellen?

Neem contact op met Pier, hij beantwoordt al je vragen.

+31 (0)58 257 2390

Stel je vraag via WhatsApp Of stuur een e-mail

Loop geen aanbieding meer mis

Meld je gelijk aan voor onze nieuwsbrief. En blijf als eerste op de hoogte van mooie aanbiedingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van Ferucom

Weet je niet zeker of we de juiste axiaalrol voor jouw machine hebben? We denken graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij zowel leverancier als producent van rubber- en polyurethaanproducten. Eerste eigenaar Lubbert was oorspronkelijk een akkerbouwer, maar besloot de stap richting een groothandel in axiaalrollen voor aardappel rooimachines te zetten. Als familiebedrijf uit Stiens staan we met onze kennis altijd voor je klaar.

Axiaalrollen voor Kverneland gemakkelijk online besteld 

Een passende axiaalrol is bij Ferucom zo besteld, maar axiaalrollen zijn er in ontzettend veel verschillende maten en materialen. Maar hoe vind je nu de goede? Het is goed om op een aantal eigenschappen te letten. Denk na over het materiaal, de afmetingen maar ook de draairichting van de rol. De meeste machinebouwers maken bijvoorbeeld gebruik van een rechtse spoed in hun machines, maar er zijn er ook die gebruikmaken van een linkse spoed. Het is goed om voor de aanschaf van een nieuwe axiaalrol dit nog even voor de zekerheid te controleren. En kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Met seizoenstips die je vooruit helpen Met interessante kennis en ontwikkelingen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.